Hyrsläp Bara

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Bara och Klågerup i Svedala. Vår uthyrningsdepå ligger lättillgängligt vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vår mest populära Släpkärra bland kunder från Bara och Klågerup i Svedala kommun. Den passar bra för er som arbetar med renoveringar och trädgårdsarbete eller kanske bygger nytt hus i Bara. Har ni större projekt på gång i Bara och Klågerup rekommenderar vi er att Hyra Släpvagnen en Vecka eller Månad och fokusera på arbetet istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Släp. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp i Svedala.

Pris för Hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Gallersläpet är en Släpkärra med nätgrind som är uthyrd till en kund i Bara och Klågerup i Svedala Kommun utanför Malmö. Det kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona där man kan hyra släp en vecka eller månad.
Rental Öresund hyr ut Gallersläp till er från Bara och Klågerup i Svedala. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Vårt täckta Släp med kåpa passar bra som mindre Flyttsläp för er som skall flytta i Bara eller Klågerup i Svedala. Om ni har planerat att Hyra ett Envägssläp i Svedala eller Malmö kan det vara ett prisvärt alternativ att hyra en Släpvagn en Vecka hos oss istället.

Pris för Hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 1000 kg och Maxlasten 630 kg.

Kåpsläp som hyrsläp i Bara och Klågerup i Svedala Kommun. Kåpsläpet är ett täckt släp med kåpa som passar bra som flyttsläp. Priserna på hyra hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning är lägre än att hyra envägssläp som man hämtar här och lämnar där.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Bara och Klågerup i Svedala. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om att hyra släp i Limhamn Hyrsläp i Limhamn