Hyrsläp Limhamn

Rental Öresund Specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Släp till er från Limhamn och Bunkeflostrand i Malmö. Vår uthyrningsdepå ligger strategiskt placera vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg. Hos oss kan kunder från Limhamn och Bunkeflostrand hyra Gallersläp och Kåpsläp längre tid som en Vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna vår Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan hämta här och lämna där.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är ett mycket mångsidigt släp som är populärt bland kunder från Limhamn och Bunkeflostrand i Malmö som arbetar med renoveringar och byggprojekt eller trädgårdsarbete. Om ni har större projekt på gång i Limhamn kan det vara praktiskt att långtidshyra ett Gallersläp en Vecka eller en Månad och fokusera på arbetet istället för att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Hyrespris för Gallersläp

Priser för Hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för hyra av Släp för er från Limhamn

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Maxlasten är 510 kg och totalvikten är 750 kg.

Rental Öresund släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp till kunder från Limhamn i Malmö. Vi erbjuder långtidshyra, veckohyra och månadshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Limhamn. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er från Limhamn och Bunkeflostrand i Malmö. För er som behöver hyra ett flyttsläp passar det bra att hyra ett kåpsläp en hel Vecka eller Månad och arbeta med flyttningen i lugn och ro. Jämför gärna vårt pris på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan hämta här och lämna där.

Hyrespriser för Kåpsläp

Priser för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Priser för hyra av släp för er från Limhamn

Kåpsläpet har totalvikt 1000 kg och maxlast 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp och Flyttsläp till kunder från Limhamn och Bunkeflostrand i Malmö. Vi erbjuder långtidsuthyrning, veckouthyrning och månadsuthyrning av släpvagnar.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er från Limhamn i Malmö. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Gå tillbaka till startsidan Rental Öresund Släputhyrning

Läs gärna mer om Hyrsläp Vellinge Hyrsläp Vellinge

Läs mer om Hyrsläp Oxie Hyrsläp Oxie