Hyrsläp Oxie

Rental Öresund specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Oxie i Malmö. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet är vårt mest populära släp bland villaägare från Oxie i Malmö. Det passar bra både till att hämta hem byggmaterial och till att köra bort trädgårdsavfall till återvinningsstationen i Malmö. Har du större projekt med renoveringar på gång i Oxie rekommenderar vi att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad så att det finns till hands under hela projektet så att ni kan arbeta effektivt istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Pris för Hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms

Flaket på Gallersläpet är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Hyrsläpet är uthyrt i Oxie. Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona har hyrt ut detta Gallersläpet till en villaägare från Oxie i Malmö det är uthyrt en vecka eller månad eller ute på långtidshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Oxie i Malmö. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Oxie i Malmö. Kåpsläpet passar bra om du skall flytta i Oxie och behöver hyra ett Flyttsläp. Om du vill kunna arbeta i lugn och ro rekommenderar vi att hyra Kåpsläpet en Vecka eller Månad. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp.

Pris för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m. Totalvikten är 1000 kg och maxlasten är 630 kg.

Kåpsläpet är uthyrt till en kund från Oxie i Malmö som skall flytta. För att kunna arbeta i lugn och ro och inte stressa är det uthyrt en vecka eller månad.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Oxie i Malmö. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Här kommer snart länk till en ny sida om Hyrsläp i Svedala.

Tillbaka till Startsidan https://rentaloresund.se/