Hyrsläp Svedala

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Släp till er från Svedala. Vår specialitet är Långtidsuthyrning, Veckohyra och Månadshyra av Gallersläp och Kåpsläp. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Hyra av Gallersläp

Våra Gallersläp är populära bland villaägare från Svedala som arbetar med renoveringar av sitt hus. Har du större projekt på gång i Svedala rekommenderar vi er att Hyra Släpvagnen en Vecka eller Månad så att den alltid finns till hands och ni kan arbeta effektivt istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Hyrsläp.

Priser för Hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms

Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Gallersläpet är ett hyrsläp som är uthyrt i Svedala och kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona. Kunder från Svedala kan hyra Släp längre tid som en vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Svedala. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund hyr ut Täckta Släp med Kåpa till er från Svedala. Kåpsläpet är idealiskt för er som har behov av ett mindre Flyttsläp och med våra priser på Veckohyra och Månadshyra behöver ni inte stressa med flytten. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan hämta i Svedala och lämna på en annan ort.

Priser för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m. Totalvikten är 1000 kg och maxlasten 630 kg.

Kåpsläpet är uthyrt som flyttsläp i Svedala och kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona. Kåpsläp på veckohyra är billigare än att hyra envägssläp i Svedala.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som Flyttsläp till er från Svedala. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Malmö Hyrsläp Malmö

Läs mer om att Hyra släp i Bara och Klågerup Hyrsläp Bara