Hyrsläp Staffanstorp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning Specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Staffanstorp. Vi erbjuder Veckohyra och Månadshyra till förmånliga priser. Välkommen till vår depå som ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpen hyrs ofta av kunder från Staffanstorp som renoverar sin villa eller håller på med andra byggprojekt eller trädgårdsprojekt. För att ni skall kunna arbeta effektivt rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad så att det alltid finns till hands när ni behöver det. Att lägga sin arbetstid på att hämta och lämna tillbaka släpvagnar är inte så effektivt.

Hyrespriser för Gallersläp

Priser för hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka 500:-
Månad 1500:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för Hyra av Släp för er från Staffanstorp

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Maxlasten är 510 kg och totalvikten är 750 kg.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Staffanstorp. Vi erbjuder Långtidshyra, Veckohyra och Månadshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp till er från Staffanstorp. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er från Staffanstorp. Vi är specialisten på Långtidsuthyrning och erbjuder Långtidshyra, Veckohyra och Månadshyra till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna vad det kostar att hyra ett Flyttsläp som Envägssläp med vårt pris på Veckohyra.

Hyrespriser för Kåpsläp

Priser för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka 750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Priser för Hyra av Släpvagn för er från Staffanstorp

Flaket är 2,58 * 1,28 m och invändig höjd är 1,4 m. Totalvikten är 1000 kg och maxlasten är 630 kg.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Staffanstorp. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om våra Släpvagnar Våra släpvagnar

Läs mer om Hyrsläp Svalöv Hyrsläp Svalöv

Läs mer om Hyrsläp Hjärup Hyrsläp Hjärup