Hyrsläp Hjärup

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Hjärup i Staffanstorps Kommun. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Släp till konkurrenskraftiga priser. Vår depå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet är vårt mest populära Släp bland kunder från Hjärup. Där de flesta är villaägare som renoverar huset eller arbetar med projekt i trädgården. Att hyra ett släp längre tid som en Vecka eller Månad underlättar arbetet en hel del eftersom det alltid är något som skall hämtas på byggvaruhuset eller köras till återvinningsstationen.

Priser för hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till Villaägare i Hjärup i Staffanstorps Kommun. Vår specialitet är Långtidsuthyrning en hel Vecka eller Månad.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Hjärup i Staffanstorp. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

Kåpsläpet passar er som behöver ett täckt släp till att transportera möbler och annat ömtåligt gods. När ni flyttar till eller från ett hus i Hjärup kan det vara praktiskt att kunna arbeta i lugn och ro då rekommenderar vi er att hyra Släpet en Vecka eller Månad. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett envägssläp som ni kan hämta och lämna på olika orter.

Priser för Hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Den invändiga höjden är 1,4 m.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Hjärup i Staffanstorp. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläpsläp Malmö https://rentaloresund.se/hyrslap-malmo/