Hyrsläp Södra Sandby

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Släp till er från Södra Sandby i Lund. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Gallersläp och Kåpsläp till förmånliga priser. Jämför gärna våra Veckohyror med Dagshyran för ett Envägssläp.

Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vårt mest mångsidiga Släp. Kunder från Södra Sandby i Lund hyr det oftast för projekt i trädgården eller renoveringar på huset. Har du större projekt på gång med ditt hus eller trädgård i Södra Sandby rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad och fokusera på arbetet istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Prislista för hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket har måtten 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten är 510 kg.

I Södra Sandby och Lund hyr man Gallersläp hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona. Hyr Gallersläp en Vecka eller Månad som Långtidshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Södra Sandby i Lund. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Kåpsläpet är populärt att använda som Flyttsläp för kunder från Södra Sandby och Lund. Jämför gärna våra priser på Veckohyra och Månadshyra av Kåpsläp med priserna för att hyra ett Envägssläp.

Prislista för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Totalvikten är 1000 kg och maxlasten 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m och höjden under kåpan är 1,4 m

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som flyttsläp till er från Södra Sandby och Lund. Vår veckohyra är billigare än att hyra ett envägssläp
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Södra Sandby. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Malmö Hyrsläp Malmö

Läs mer om Hyrsläp i Genarp Hyrsläp Genarp