Hyrsläp Genarp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Genarp i Lunds kommun. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Släp och vi erbjuder Kunder från Genarp att hyra Släpvagnar en Vecka eller Månad till förmånliga priser.

Vår depå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är en mycket mångsidig Släpkärra som villaägare från Genarp i Lund hyr för projekt i trädgården och renoveringar på huset. Har ni större arbeten på gång rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad för att kunna arbeta effektivt istället för att lägga tid på att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Priser för hyra av Gallersläp

Prislista för hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad 1500:-
Priserna är inkl. moms.

Gallersläpet har totalvikt 750 kg och Maxlast 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m.

Behöver du Hyra släp i Genarp eller Lund gör du det hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona. Långtidsuthyrning av Släp i Skåne.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Genarp i Lund. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Vårt täckta Släp med kåpa används ofta som ett mindre Flyttsläp. Skall du flytta i Genarp eller Lund rekommenderar vi er att hyra Kåpsläpet en Vecka eller Månad för att kunna arbeta i lugn och ro. Jämför gärna vårt pris på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan hämta i Genarp eller Lund och lämna i en annan stad.

Priser för hyra av Kåpsläp

Prislista för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag 230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som flyttsläp till er från Genarp i Lund. Hyr släp längre tid som en vecka eller månad.
Rental Öresund Hyr ut Kåpsläp till er från Genarp i Lunds kommun. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Kåpsläpet har totalvikt 1000 kg och maxlast 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m

Läs mer om Hyrsläp i Lund Hyrsläp i Lund