Hyrsläp Råå

Rental Öresund specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er på Råå i Helsingborg. Hos oss kan ni hyra Släp längre tid som en Vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna vårt Veckopris med dagshyran för ett Envägssläp. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är en mycket mångsidig Släpvagn som är populär bland kunder på Råå i Helsingborg som arbetar med renoveringar eller projekt i trädgården. Har du större proekt på gång på Råå rekommenderar vi att hyra Släpvagnen en Vecka eller Månad så att den alltid finns till hands när den behövs istället för att lägga arbetstiden på att hämta och lämna tillbaka Släp.

Hyrespriser för Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Gallersläpet har totalvikt 750 kg och maxlast 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Rental Öresund hyr ut Släp till er på Råå i Helsingborg. På bilden ett gallersläp som är uthyrt en månad till en villaägare som renoverar sitt hus på Råå i Helsingborg.
Rental Öresund hyr ut Gallersläp till er på Råå i Helsingborg. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Kåpsläpet är användbart när du skall transportera möbler och annat fuktkänsligt gods. Skall du flytta på Råå i Helsingborg rekommenderar vi att du hyr släpet en Vecka eller Måna för att kunna arbeta i lugn och ro med flytten och turer till återvinningsstationen och möbelvaruhuset. Jämför gärna vår Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp.

Hyrespriser för Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 och den invändiga höjden är 1,4 m. Maxlasten är 630 kg och totalvikten 1000 kg.

Kåpsläp som är uthyrt som Hyrsläp till en kund på Råå i Helsingborg. Det kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona.
Rental Öresund hyr ut Kåpsläp till er på Råå i Helsingborg. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Helsingborg https://rentaloresund.se/hyrslap-helsingborg/