Hyrsläp Helsingborg

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Helsingborg. Vår specialitet är Långtidsuthyrning, Veckouthyrning och Månadsuthyrning av Släp. Vår depå ligger strategiskt placerad vid trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Att Långtidshyra ett Släp en Vecka eller Månad passar bra för både privatpersoner som renoverar hemma och för företag som har ett projekt där man behöver ett Släp regelbundet. Att långtidshyra en Släpkärra är ett bra alternativ till att köpa och äga ett eget släp som skall underhållas med besök på verkstad och besiktigas.

Hyra av Gallersläp

Vårt Gallersläp är populärt bland kunder från Helsingborg som renoverar eller arbetar i trädgården. Allt fler upptäcker fördelen med att Hyra ett Släp under hela tiden de håller på med ett projekt istället för att lägga sin arbetstid på att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Priser för Hyra av Gallersläp

Hyrespriser för Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad 1500:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för hyra av Släp

Våra Gallersläp har totalvikt 750 kg och maxlast 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m.

Rental Öresund i släpvagnsuthyrning hyr ut släp till er i Helsingborg
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp till er från Helsingborg. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er från Helsingborg. Vårt täckta Släp med kåpa är framförallt populärt hos kunder som behöver ett mindre Flyttsläp eller en Släpkärra för att transportera ömtåligt gods som möbler. Jämför gärna våra priser på Veckohyra och Månadshyra med hyrespriserna på envägssläp.

Våra Kåpsläp har totalvikt 1000 kg och maxlast 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m

Vi har är även ett mindre antal Kåpsläp med totalvikt 750 kg, dessa är i första hand till för dej som har en tyngre bil så att inte vanligt B-körkort räcker till.

Priser för hyra av Kåpsläp

Hyrespriser för Kåpsläp
Arbetsdag 230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Priser för hyra av Släpvagn
Rental Öresund i Landskrona hyr ut släp till er i Helsingborg på bilden ett kåpsläp som ni kan långtidshyra.  Hyr släp en vecka eller månad.
Rental Öresund i Landskrona hyr ut kåpsläp till er från Helsingborg. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Hyr släp så länge du behöver till ett bra pris eller som vi säger: Sluta Stressa med Tretimmarshyror #slutastressamedtretimmarshyror

Registrera din bokning med knappen BOKA NU längst upp till vänster.

Läs mer om Hyrsläp Malmö Hyrsläp Malmö

Läs mer om Hyrsläp Ängelholm Hyrsläp Ängelholm

Läs mer om Hyrsläp Rydebäck Hyrsläp i Rydebäck