Hyrsläp Helsingborg

Rental Öresund i Landskrona erbjuder Släpvagnsuthyrning för er i Helsingborg. Vi hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till konkurrenskraftiga priser. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Släpvagnar. Vår uthyrningsdepå ligger strategiskt placerad vid trafikplats Landskrona N längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Att långtidshyra ett släp en vecka eller månad passar bra för både privatpersoner som renoverar hemma och för företag som har ett projekt där man behöver ett släp regelbundet.

Hyra av Gallersläp

Vårt Gallersläp är populärt bland kunder i Helsingborg som renoverar eller arbetar i trädgården. Allt fler upptäcker fördelen med att hyra ett släp under hela tiden de håller på med ett projekt istället för att lägga sin arbetstid på att hämta och lämna tillbaka släpvagnar.

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms

Våra Gallersläp har totalvikt 750 kg och maxlast 510 kg.

Rental Öresund i släpvagnsuthyrning hyr ut släp till er i Helsingborg
Rental Öresund i Landskrona hyr ut Gallersläp till er i Helsingborg. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er i Helsingborg. Vårt täckta släp med kåpa är framförallt populärt hos kunder som behöver ett släp för att transportera ömtåligt gods som möbler. Jämför gärna våra priser på veckohyra och månadshyra med hyrespriserna på envägssläp.

Våra Kåpsläp har totalvikt 1000 kg och maxlast 630 kg.

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Rental Öresund i Landskrona hyr ut släp till er i Helsingborg på bilden ett kåpsläp som ni kan långtidshyra.  Hyr släp en vecka eller månad.
Rental Öresund i Landskrona hyr ut kåpsläp till er i Helsingborg. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Hyr släp så länge du behöver till ett bra pris eller som vi säger: Sluta stressa med tretimmarshyror #slutastressamedtretimmarshyror

Läs mer om Hyrsläp i Malmö https://rentaloresund.se/hyrslap-malmo/

Läs mer om Hyrsläp i Ängelholm https://rentaloresund.se/hyrslap-angelholm/

Läs mer om Hyrsläp i Rydebäck https://rentaloresund.se/hyrslap-rydeback/