Hyrsläp Nyhamnsläge

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Nyhamnsläge och Mölle i Höganäs. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Släp till konkurrenskraftiga priser.

Vår depå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö. Jämför gärna våra hyror för en Vecka med dagshyran för ett Envägssläp.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vår mest mångsidiga Släpvagn som är populär bland kunder från Mölle och Nyhamnsläge i Höganäs som arbetar i trädgården eller renoverar huset. Har du större projekt på gång i Nyhamnsläge rekommenderar vi att hyra Släpet en Vecka eller Månad så att det alltid finns till hands när det är dags att åka till byggvaruhuset eller återvinningscentralen.

Priser för hyra av Gallersläp

Priser för hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priser för hyra av Gallersläp hos Rental Öresund i Landskrona. Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Gallersläpet är hyrt som Hyrsläp av en kund från Nyhamnsläge och Mölle i Höganäs kommun. Veckohyra är oftast billigare äng att hyra envägssläp.
Rental Öresund hyr ut Gallersläp till er från Nyhamnsläge och Mölle i Höganäs. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Kåpsläpet passar bra när du skall transportera möbler och annat känsligt gods eller skall flytta i Nyhamnsläge eller Mölle och behöver hyra ett Flyttsläp. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp.

Priser för hyra av Kåpsläp

Priser för hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priser för hyra av Kåpsläp hos Rental Öresund i Landskrona. Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga takhöjden är 1,4 m. Maxlasten är 630 kg och totalvikten 1000 kg.
Vi har även ett mindre antal Kåpsläp med totalvikt 750 kg. Dessa är i första hand till för förare med vanligt B-körkort och en tyngre bil.

Kåpsläpet är uthyrt en månad till en kund från Nyhamnsläge och Mölle i Höganäs. Veckohyran hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning är lägre än dagshyran för ett envägssläp.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Nyhamnsläge och Mölle i Höganäs. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp för kunder från Höganäs Hyrsläp Höganäs