Hyrsläp Höganäs

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Släp till er från Höganäs. Vår depå som ligger strategiskt placerad vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö är lätt att nå för er från Höganäs.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vår mest populära Släpvagn bland kunder från Höganäs. Det passar för både privatpersoner och företag som arbetar med byggprojekt eller trädgårdsprojekt eller bara har mycket som skall köras till återvinningsstationen i Höganäs.

Hyrespriser för Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för Hyrsläp för er från Höganäs

Gallersläpet har totalvikt 750 kg och lastvikt 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Släpvagnar med Gallergrind till er från Höganäs. Vår terminal ligger längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö och är lätt att nå från Höganäs.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Höganäs. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund hyr ut Kåpsläp ett täckt släp med kåpa till er från Höganäs. Kåpsläpet är populärt bland kunder som skall transportera möbler och annat ömtåligt och fuktkänsligt gods. Skall du köra ett flyttlass och funderar på ett Envägssläp som du kan hämta här och lämna där? Då kan det vara värt att överväga möjligheten att istället hyra ett släp en vecka eller månad. Jämför gärna våra veckopriser med dagshyran för ett Envägssläp.

Hyrespriser för Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka 750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Priser för Hyra av Släp för er från Höganäs

Flaket har måtten 2,58 * 1,28 m och invändig höjd är 1,4 m. Totalvikten är i grundutförande 1000 kg och maxlasten 630 kg.

Vi har är även ett mindre antal Kåpsläp med totalvikt 750 kg, dessa är i första hand till för dej som har en tyngre bil så att inte vanligt B-körkort räcker till.

Hyrsläp av modellen kåpsläp till uthyrning för er från Höganäs hos Rental Öresund. Kåpsläpet är en form av skåplsäp och är populär som flyttsläp bland kunder från Höganäs.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Höganäs. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp för kunder från Ängelholm Hyrsläp Ängelholm

Läs mer om Hyrsläp för er från Viken Hyrsläp i Viken