Hyrsläp Lomma

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning Hyr ut Släp till er från Lomma. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Gallersläp och Kåpsläp. Hos oss kan ni hyra Släpvagnar en Vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna våra Veckopriser med dagshyran för ett Envägssläp. Vår depå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Lomma och Helsingborg.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet är en mångsidig Släpvagn som är populärt bland villaägare i Lomma som renoverar huset eller arbetar med projekt i trädgården. Har du större projekt på gång rekommenderar vi er att Hyra Släpet en Vecka eller Månad så att ni har det till hands under hela projektet och kan fokusera på arbetet istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Släp.

Prislista för Hyra av Gallersläp

Priser för hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priserna är inkl. moms

Maxlasten är 510 kg totalvikten är 750 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Släp till er från Lomma. Gallersläp på Långtidshyra, Veckohyra och Månadshyra är vår specialitet.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Lomma. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

Om du skall transportera möbler eller annat ömtåligt gods eller flytta till hus i Lomma passar Kåpsläpet bra. Hyr gärna Släpet en Vecka eller Månad och arbeta med flytten i lugn och ro. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som du kan lämna på annan ort än där du hämtade det.

Prislista för Hyra av Kåpsläp

Priser för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms

Totalvikten är 1000 kg och maxlasten är 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m invändig höjd 1,4 m.

Kåpsläp som är uthyrt som flyttsläp i Lomma och kommer från Rental Öresund släpvagnsuthyrning i Landskrona. Hyr släp en Vecka, Månad eller som långtidshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Lomma. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Malmö Hyrsläp Malmö

Läs mer om Hyrsläp i Åkarp Hyrsläp Åkarp