Hyrsläp Åkarp

Rental Öresund specialisten på Långtidsuthyrning av Släpvagnar hyr ut Släp till er från Åkarp i Burlöv strax utanför Malmö. Med våra priser på Veckohyra och Månadshyra av Släpkärror behöver ni inte stressa när ni hyr Gallersläp eller Kåpsläp. Vår depå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är en mycket mångsidig Släpvagn som används till både byggjobb och arbeten i trädgården. Har du som är villaägare i Åkarp strax utanför Malmö större projekt på gång rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet på Långtid en Vecka eller Månad och arbeta i lugn och ro.

Pris för Hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och Maxlasten 510 kg.

Gallersläpet är uthyrt i Åkarp utanför Malmö och granne med Lomma. Att hyra gallersläp är bra till både renoveringar och byggjobb och trädgårdsarbete i Åkarp utanför Malmö.
Rental Öresund hyr ut Gallersläp till er från Åkarp strax utanför Malmö. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Vårt täckta Släp med kåpa är vanligt att hyra som Flyttsläp eller för att transportera annat fuktkänsligt gods som kartonger. Skall du flytta i Malmö eller Åkarp rekommenderar vi er att hyra släpet en Vecka eller Månad för att kunna arbeta i lugn och ro. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp i Åkarp eller Malmö.

Pris för Hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 1000 kg och Maxlasten är 630 kg. Den invändiga höjden är 1,4 m.

Kåpsläpet ett täckt släp eller skåpsläp är uthyrt till en kund från Åkarp utanför Malmö som använder det som flyttsläp i Malmö.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Kåpsläp som Flyttsläp till er från Åkarp. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Malmö Hyrsläp Malmö

Här kommer snart en länk till en ny sida om Hyrsläp i Arlöv