Hyrsläp Jonstorp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning specialisten på Långtidsuthyrning av Släp hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Jonstorp och Arild i Höganäs kommun. Allt fler av våra kunder ser fördelen med att Hyra en Släpkärra på långtid som en Vecka eller Månad och fokusera på arbetet istället för att lägga tiden på att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet är vår mest mångsidiga Släpvagn som är populär bland villaägare i Jonstorp och Höganäs som arbetar med projekt i trädgården eller renoverar sitt hus. Har du större projekt på gång i Jonstorp rekommenderar vi er att hyra Grindsläpet en Vecka eller Månad för att arbeta effektivt.

Priser för Hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Gallersläpet är uthyrt som hyrsläp till en kund från Jonstorp i höganäs som har hyrt grindsläpet en släpkärra med gallergrind. Släpvagnen kommer från Rental Öresund i Landskrona.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona Hyr ut Gallersläp till er från Jonstorp i Höganäs. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

Kåpsläpet som ni från Jonstorp i Höganäs kan hyra hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning är praktiskt att använda som Flyttsläp. Skall ni Flytta i Jonstorp eller Höganäs kan det vara praktiskt att hyra Släpet på långtid som en Vecka eller Månad för att arbeta i lugn och ro. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med priset på en dagshyra av ett Envägssläp som ni kan lämna på en annan ort.

Pris för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m.

Totalvikten är 1000 kg och maxlasten 630 kg.

Kåpsläpet är uthyrt som flyttsläp till en kund i Jonstorp och Höganäs. Rental Öresund Släpvagnsuthyrning erbjuder Veckohyra och Månadshyra och Långtidsuthyrning av släpvagnar för er i Höganäs.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Jonstorp i Höganäs. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om att hyra släp i Höganäs Hyrsläp i Höganäs