Hyrsläp Furulund

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Furulund i Kävlinge. Vår specialitet är Långtidsuthyrning av Släp som Veckohyra eller Månadshyra. Jämför gärna våra Veckopriser med dagshyran för ett Envägssläp. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vårt mest populära släp bland villaägare från Furulund i Kävlinge det passar bra både när du jobbar med huset och trädgården. Har du större projekt på gång rekommenderar vi er att Långtidshyra Släpet en Vecka eller Månad för att ha det tillgängligt och lägga tiden på arbetet istället för att hämta och lämna tillbaka Hyrsläp.

Hyrespriser för Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Maxlasten är 510 kg och totalvikten är 750 kg.

Gallersläp och Skottkärra som hyrsläp i Furulund och Kävlinge från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona som erbjuder långtidsuthyrning av släp.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Furulund och Kävlinge. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som Flyttsläp till er från Furulund i Kävlinge. Jämför gärna vårt Veckopris med dagspriset för ett Envägssläp som ni kan hämta i Kävlinge och lämna på en annan ort.

Hyrespriser för Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms

Den invändiga höjden är 1,4 m och flaket är 2,58 * 1,28 m.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som flyttsläp till er från Furulund i Kävlinge. Vår specialitet är långtidsuthyrning och vår veckohyra är billigare än envägssläp.
Rental Öresund hyr ut Kåpsläp till er från Furulund i Kävlinge. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om att hyra släp i Staffanstorp https://rentaloresund.se/hyrslap-staffanstorp/