Hyrsläp Dalby

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning som är specialisten på Långtidsuthyrning hyr ut Släp till er från Dalby i Lund. Hos oss kan ni hyra Gallersläp och Kåpsläp längre tid som en Vecka eller Månad till förmånliga priser. Jämför gärna våra Veckohyror med Dagshyran för ett Envägssläp. Vår uthyrningsdepå ligger vi Trafikplats Landskrona längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Uthyrning av Gallersläp

Gallersläpet är vårt mest populära Släp bland kunder från Dalby i Lund det passar bra till både trädgårdsarbete och byggprojekt eller för er som rensar förrådet och skall köra många turer till återvinningsstationen i Lund. Har du större projekt på gång i Dalby rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad så att det alltid är tillgängligt när ni behöver det. Då kan ni kan lägga tiden på effektivt arbete istället för att hämta och lämna tillbaka Släpvagnar.

Pris för hyra av Gallersläp

Priser för Hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priserna är inkl. moms
Pris för hyra av Gallersläp hos Rental Öresund

Gallersläpet som vi hyr ut till er från Dalby har Totalvikt 750 kg och Maxlast 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till kunder från Dalby och Lund. Vi erbjuder Långtidsuthyrning, Veckohyra och Månadshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Dalby. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Uthyrning av Kåpsläp

Rental Öresund hyr ut Kåpsläp till er från Dalby i Lund. Det täckta Släpet med kåpa passar bra för transport av möbler och annat känsligt gods eller för er som behöver ett Flyttsläp för att flytta till Dalby eller Lund. Jämför gärna vår Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan hämta i Dalby eller Lund och lämna på någon annan ort.

Pris för hyra av Kåpsläp

Priser för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms.
Priser för hyra av Kåpsläp hos Rental Öresund

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m. Totalvikten är 1000 kg och maxlasten 630 kg.
Vi har även ett mindre antal Kåpsläp med totalvikt 750 kg, dessa är i första hand till för dej som har tyngre bil och vanligt B-körkort.

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp som flyttsläp till er från Dalby i Lund. Vår veckohyra är oftast lägre än dagshyran för ett envägssläp.
Rental Öresund hyr ut Kåpsläp till er från Dalby i Lund. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om att hyra släp för kunder från Södra Sandby Hyrsläp Södra Sandby

Läs mer om att Hyra Släp för kunder från Lund Hyrsläp Lund

Läs mer om Hyrsläp för kunder från Stångby och Vallkärra Hyrsläp Stångby