Hyra Släp Dödsbo Helsingborg

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Släp till er som skall ta hand om ett Dödsbo i Helsingborg. Vi är specialisten på Långtidsuthyrning och hyr ut Släpvagnar Vecka och Månad till förmånliga priser.

Det är mycket att ta hand om efter ett dödsfall, ofta står man med bohag och föremål från ett helt liv som skall sorteras och delas upp, säljas eller köras till auktion, loppis eller återvinningsstationen i Helsingborg. Att röja, tömma och städa dödsboet är också ett omfattande jobb. Då kan det vara skönt att kunna arbeta i sin egen takt utan att att behöva tänka på Hyrsläp som skall lämnas tillbaka efter några timmar.

Rental Öresund har Gallersläp och Kåpsläp till uthyrning och erbjuder Veckohyra och Månadshyra så att ni kan arbeta i lugn och ro med städning och röjning av av huset eller lägenheten i Helsingborg.

Hyrespriser för Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Hyrespriser för Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

När du skall ta hand om ett dödsbo i Helsingborg finns släp att hyra hos Rental Öresund i Landskrona. Hyr släp en vecka eller månad så att du kan arbeta i lugn och ro med att röja och städa ert dödsbo i Helsingborg.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Släp till er som skall ta hand om dödsbo i Helsingborg. Vi erbjuder Långtidsuthyrning, Veckohyra och Månadshyra av Släpvagnar.

Läs mer om Hyrsläp i Helsingborg Hyrsläp Helsingborg

Läs mer om att hyra släp till dödsbo i Landskrona Hyra Släp Dödsbo Landskrona

Läs mer om att hyra Släp till dödsbo i Lund Hyra Släp Dödsbo Lund