Hyrsläp Vejbystrand

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Vejbystrand i Ängelholm. Vår specialitet är uthyrning på Långtid som en Vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser. Långtidsuthyrning passar bra för er som har större projekt på gång hemma eller i företaget. Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Ängelholm och Malmö.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet är en mångsidig Släpkärra som passar bra till både byggjobb och trädgårdsarbete eller för er från Vejbystrand som har mycket som skall köras till återvinningscentralen i Ängelholm. Hyr gärna Släpvagnen längre tid som en Vecka eller Månad och arbeta i lugn och ro.

Pris för Hyra av Gallersläp

Pris för Hyra av Gallersläp
Arbetsdag150:-
Vecka500:-
Månad1500:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för Hyra av Gallersläp

Maxlasten är 510 kg och totalvikten 750 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m.

Gallersläpet är ett hyrsläp som är uthyrt till en kund i Vejbystrand och Ängelholm. det kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona som hyr ut släp.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Vejbystrand i Ängelholm. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

När du skall transportera möbler eller behöver ett Flyttsläp i Vejbystrand eller Ängelholm passar det bra att Hyra ett Kåpsläp. Jämför gärna vårt pris på hyra av ett Täckt Släp en Vecka med dagshyran för ett Envägssläp som ni kan lämna på en annan ort än där ni hämtade det.

Pris för Hyra av Kåpsläp

Pris för Hyra av Kåpsläp
Arbetsdag230:-
Vecka750:-
Månad2300:-
Priserna är inkl. moms
Prislista för Hyra av Kåpsläp

Totalvikten är 1000 kg och maxlasten 630 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden 1,4 m.
Vi har även ett mindre antal Kåpsläp med totalvikt 750 kg, dessa är i första hand till för dej som har en tyngre bil och vanligt B-körkort.

Det täckta släpet med kåpa ett kåpsläp eller skåpsläp är uthyrt som flyttsläp till en kund i Vejbystrand och Ängelholm. Det kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona och är billigare att hyra än ett envägssläp.
Rental Öresund Hyr ut Kåpsläp till er från Vejbystrand i Ängelholm. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp för kunder från Ängelholm Hyrsläp Ängelholm

Läs mer om Hyrsläp för kunder från Strövelstorp Hyrsläp Strövelstorp

Här kommer snart länk till en ny sida om Hyrsläp för kunder från Förslöv