Hyrsläp Saxtorp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Släp till er från Saxtorp och Saxtorpsskogen. Hos oss kan ni hyra Gallersläp och Kåpsläp till bra priser per Dag, Vecka eller Månad.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är den mest populära släpvagnen bland kunder från Saxtorp och Saxtorpsskogen, den passar bra till att transportera både sådant du behöver till bygget och trädgården. Har du större projekt på gång i Saxtorp passar det bra att hyra släpet en Vecka eller Månad och ha det till hands för att inte behöva lägga arbetstiden på att hämta och lämna tillbaka släpvagnar.

Hyrespriser för Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Totalvikten är 750 kg och maxlasten är 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Kunder från Saxtorp och Saxtorpsskogen hyr gallersläp hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Saxtorp och Saxtorpsskogen. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Kåpsläpet är populärt bland kunder i Saxtorp och Saxtorpsskogen som behöver ett släp till att transportera möbler och annat fuktkänsligt gods det passar också bra som Flyttsläp. Jämför gärna vårt pris på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp.

Hyrespriser för Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Invändiga mått 2,58 * 1,28 höjd 1,4 m.

Kåpsläpet är flyttsläp i Saxtorp och Saxtorpsskogen det kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning som hyr ut på långtid, vecka och månad.
Kåpsläp från Rental Öresund som Hyrsläp i Saxtorp och Saxtorpsskogen. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp i Hofterup https://rentaloresund.se/hyrslap-hofterup/

Här kommer snart en länk till en ny sida om Hyrsläp i Annelöv.