Hyrsläp Höllviken

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning specialisten på långtidsuthyrning av Släp hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Höllviken och Ljunghusen i Vellinge. Hos oss kan ni hyra en släpvagn en Vecka eller Månad till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna våra priser för att hyra Släp en Vecka med dagshyran för ett Envägssläp i Höllviken och Ljunghusen.

Vår uthyrningsdepå ligger lättillgängligt vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Malmö och Helsingborg.

Hyra av Gallersläp

Gallersläpet är vår mest mångsidiga Släpvagn som är populär bland villaägare från Ljunghusen och Höllviken som arbetar i trädgården eller renoverar huset. Om du har större projekt på gång i Höllviken rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad för att alltid ha det till hands och inte behöva slösa bort tiden på att hämta och lämna tillbaka Hyrsläp.

Priser för hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och maxlasten 510 kg.

Hyr Gallersläp i Höllviken och Ljunghusen i Vellinge. Släpvagnen kommer från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona som hyr ut släp vecka och månad och erbjuder långtidsuthyrning.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Höllviken och Ljunghusen. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra av Kåpsläp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Ljunghusen och Höllviken i Vellinge. Kåpsläpet är ett täckt Släp som passar bra som Flyttsläp när du skall flytta eller transportera annat fuktkänsligt gods. Om du skall flytta i Höllviken eller Ljunghusen rekommenderar vi er att hyra släpet en Vecka eller Månad så att ni kan arbeta i lugn och ro. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med dagshyran för ett Envägssläp.

Priser för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden är 1,4 m.

Vill du hyra ett kåpsläp som flyttsläp i Ljunghusen eller Höllviken i Vellinge vänder du dej till Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona. Vi erbjuder er att hyra Släp Vecka och Månad.
Rental Öresund hyr ut Kåpsläp till er från Höllviken och Ljunghusen i Vellinge. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om Hyrsläp Lund https://rentaloresund.se/hyrslap-lund/

Här kommer snart länk till en ny sida om Hyrsläp i Skanör och Falsterbo