Hyrsläp Hittarp

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er från Hittarp och Laröd i Helsingborg. Vi är specialisten på Långtidsuthyrning av Släp och Hyr ut Släpvagnar Vecka och Månad till konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna våra priser för att Hyra Släp en Vecka med dagshyran för ett Envägssläp.

Vår uthyrningsdepå ligger vid Trafikplats Landskrona Norra längs E6 / E20 mellan Helsingborg och Malmö.

Att hyra Gallersläp

Gallersläpet med nätgrind är vår mest mångsidiga vagn som kunder från Hittarp och Laröd brukar hyra när de arbetar med projekt i trädgården eller renoverar huset. Har du större projekt på gång i Laröd och Hittarp rekommenderar vi er att hyra Gallersläpet en Vecka eller Månad så att det alltid finns till hands och ni kan arbeta effektivt istället för att åka runt för att hämta och lämna tillbaka Hyrsläp.

Pris för hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m. Totalvikten är 750 kg och Släpvagnen får lasta 510 kg

Gallersläp som är uthyrt som Hyrsläp i Hittarp och Laröd i Helsingborg från Rental Öresund Släpvagnsuthyrning. Gallersläpet är en öppen släpvagn med nätgrind.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Gallersläp till er från Hittarp och Laröd i Helsingborg. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Att hyra Kåpsläp

Kåpsläpet vårt täckta Släp med Kåpa passar bra som Flyttsläp när du skall flytta i Laröd och Hittarp. Jämför gärna våra priser för att hyra ett Kåpsläp en Vecka med vad det kostar att hyra ett Envägssläp i Helsingborg som ni kan lämna på någon annan ort.

Pris för Hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Flaket är 2,58 * 1,28 m och den invändiga höjden 1,4 m.

Totalvikten är 1000 kg och släpvagnen får lasta 630 kg.

Kåpsläpet är uthyrt som flyttsläp till en kund i Hittarp och Laröd i Helsingborg. Att hyra ett täckt släp med kåpa är praktiskt när di skall transportera möbler och billigare än envägssläp.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Kåpsläp till er från Laröd och Hittarp i Helsingborg. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Läs mer om att hyra släp i Ängelholm https://rentaloresund.se/hyrslap-angelholm/