Hyrsläp Bjärred

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut släp till er från Bjärred. Vår specialitet är Långtidshyra, Veckohyra och Månadshyra av släpvagnar. Vår depå ligger strategiskt placerad vid Trafikplats Landskrona N längs E6 / E20 mellan Bjärred och Helsingborg. Jämför gärna våra priser på Veckohyra med hyran för Envägssläp som ni kan hämta här och lämna där.

Hyra Gallersläp

Våra Gallersläp är populära bland kunder från Bjärred som renoverar huset eller håller på med projekt i trädgården. Hyr gärna släpet en Vecka eller en Månad så att ni kan fokusera på arbetet istället för att hämta och lämna tillbaka släpvagnar.

Hyrespriser Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Gallersläpet har totalvikt 750 kg och maxlast 510 kg. Flaket är 2,58 * 1,28 m

Ni som bor i Bjärred kan hyra släpvagnar och gallersläp hos Rental Öresund i Landskrona. Vi är specialiserade på långtidsuthyrning av släp.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp till er från Bjärred. Arbetsdag 150:- Vecka 500:- Månad 1500:-

Hyra Kåpsläp

Våra Kåpsläp är populära bland kunder från Bjärred som behöver transportera ömtåligt gods som möbler. Behöver du hyra ett Flyttsläp kan det vara praktiskt att hyra ett Kåpsläp en Vecka eller en Månad och arbeta med flytten i lugn och ro. Jämför gärna priset på Veckohyra med hyran för Envägssläp.

Hyrespriser Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

Det täckta släpet med kåpa har måtten 2,58 * 1,28 m och invändig höjd 1,4 m

Rental Öresund i Landskrona hyr ut Kåpsläp till er från Bjärred. Arbetsdag 230:- Vecka 750:- Månad 2300:-

Tillbaka till startsidan https://rentaloresund.se/

Läs mer om Hyrsläp i Löddeköpinge https://rentaloresund.se/hyrslap-loddekopinge/

Läs mer om hyrsläp i Kävlinge https://rentaloresund.se/hyrslap-kavlinge/