Hyra Släp Dödsbo Malmö

Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona hyr ut Gallersläp och Kåpsläp till er som skall ta hand om ett dödsbo i Malmö. Vi är specialisten på Långtidsuthyrning och erbjuder Veckohyra och Månadshyra av Släpkärror.

Det är mycket att ta hand om efter ett dödsfall, ofta står man med ett helt bohag och prylar från ett helt liv som skall röjas ut och ett hus eller lägenhet som skall tömmas. När man skall dela upp föremål mellan dödsbodelägarna blir det en hel del transporter fram och tillbaka. En del saker skall säljas till uppköpare av dödsbon eller lämnas till auktion eller loppis i Malmö.

När ni Hyr en Släpvagn en Vecka eller Månad kan ni arbeta i er egen takt med hanteringen av dödsboet och behöver inte passa tider för när Hyrsläp skall vara tillbaka.

Pris för hyra av Gallersläp

Arbetsdag 150:-

Vecka 500:-

Månad 1500:-

Pris för hyra av Kåpsläp

Arbetsdag 230:-

Vecka 750:-

Månad 2300:-

Priserna är inkl. moms.

För er som skall ta hand om ett dödsbo som skall röjas, tömmas och städas i Malmö finns släpvagnar att hyra hos Rental Öresund Släpvagnsuthyrning i Landskrona som erbjuder Veckohyra och Månadshyra.
Rental Öresund Släpvagnsuthyrning hyr ut Släp till er som skall ta hand om ett dödsbo i Malmö. Vi erbjuder Veckohyra och Månadshyra.

Läs mer om Hyrsläp i Malmö Hyrsläp Malmö

Läs mer om att hyra släp för dödsbo i Lund Hyra Släp Dödsbo Lund